• Пробиотици ProLact - космическите храни | София: 088 5205153 | Пловдив: 032/621902

Новини

  • 10.03.2021

Дара Екимова се храни с космическата храна ProLact за новия си клип

Красивата изпълнителка Дара Екимова се оплака в социалните мрежи от натовареното си ежедневие, покрай снимките на последния й клип към сингъла „Война“. Младата певица става по изгрев слънце, за да е навреме за училище, после ходи на частни уроци за матурите, а след това репетира с балет „Космос“ хореографията за новия й клип. Всичко това, заедно с малко внимание към гаджето, подготовка на уроците и разходка за малкия Арни – мини пинчерът на Дара, едва не я доведе до тежко прегряване.

На помощ се притекоха натуралните пробиотици ПроЛакт. По препоръка на майката на Дара – известната българска ПР-ка Ива Екимова, певицата започна да приема пробиотичната храна ПроЛакт Биостим. Тя е създадена от краве мляко, но е почти безлактозна, заради сложния иновативен биотехнологичен процес. Заквасена е с Лактобацилус Булгарикус, Стрептококос Рамнозус и Лактобацилус Рамнозус. Има силен имуностимулиращ ефект и действа чудесно в подкрепа на организма, при силни стресови натоварвания.

Ива Екимова разказа на дъщеря си историята на ПроЛакт, а именно – пробиотичните храни първоначално са създадени като космически храни и вторият български космонавт – Александър Александров се е хранил с тях в Космоса. Дара много се впечатли от това и потърси сътрудничество с ПроЛакт за заснемането на новия й клип – "Война", който също е на космическа тематика.

С радост се включихме в трескавата подготовка за него, както с продукти, така и със спонсорство на красивата българска изпълнителка. За нас винаги е удоволствие да подкрепяме качествената българска музика, особено в лицето на младата Дара.

Насладете се на новия клип „Война“, със специалното съдействие на ПроЛакт:

© ПроЛакт Трейд ЕООД 2004-2024. Всички права запазени!
Официален разпространител за България на пробиотици ProLact