• Пробиотици ProLact - космическите храни | София: 088 5205153 | Пловдив: 032/621902

Новини

  • 07.05.2021

Видео: Баланс за организма ни с ProLact Balance+ и ProLact Detox+

Големите трапези по Великденските празници определено предразполагат към сериозно преяждане. При това, особено в период, в който се стараем да спазваме диети, за да се подготвим добре за лятото. Макар и да си прекарваме приятно, тялото ни изживява страхотен стрес от огромните количества храна, които хапваме по празниците.

Следпразничен детокс с пробиотици В зависимост от храната, с която сме прекалили, симптомите могат да бъдат различни. Ако става въпрос за повече мазнини, проблемите се проявяват в жлъчката и могат да доведат даже до кризи. Ако сме хапнали повече протеини, най-често имаме газове, подут корем, усещане за тежест и задържане на течности. При преяждане с въглехидрати се наблюдават силна жажда, сънливост и умора, заради пиковете и спадовете в нивата на кръвната захар.

За да намалим неприятните симптоми на преяждането, на помощ идват храносмилателните ензими, растителните фибри и полезните пробиотични бактерии. ProLact Balance+ е последно поколение пробиотик, който съдържа всичко нужно, за да ви избави от болката и тежестта в корема. 800 милиона живи клетки на Лактобацилус Булгарикус и Стрептококос Термофилус, само в две капсули, подобряват храносмилането и метаболизма, подпомагат черния дроб в работата му за по-бързата детоксикация на организма и подобряват метаболизма. Растителните фибри и храносмилателните ензими подобряват усвояването на хранителни вещества, като същевременно намаляват усвояването на мазнини и проникването им в кръвта и по този начин, намаляват нивата и на „лошия“ холестерол. Прекаляването с макар и вкусните празнични ястия води до нарушаване на крехкия баланс в чревната флора. Храносмилателната система първа понася вредните ефекти на прекомерното хапване, затова има нужда от помощ, за да се възстанови бързо. Ежедневният прием на полезни бактерии бързо ще се справи с проблема! ProLact Detox е пробиотична храна, създадена, за да възвърне естествения баланс в тялото. В 10 гр. пробиотик се съдържат 10 милиарда живи клетки на Лактобацилус Булгарикус и Стрептококос Термофилус. Всъщност, с тези две семейства полезни бактерии се заквасва и традиционното българско кисело мляко – изпитано средство при следпразничен дискомфорт. ProLact Detox е стотици пъти по-концентриран от киселото мляко и помага за бързото отшумяване на неприятните симптоми. Използвайте го и като превантивна мярка, ако ви очакват големи празненства.

Повече информация във видеото

© ПроЛакт Трейд ЕООД 2004-2024. Всички права запазени!
Официален разпространител за България на пробиотици ProLact