• Пробиотици ProLact - космическите храни | София: 088 5205153 | Пловдив: 032/621902

Новини

  • 11.06.2021

Видео: Healthy Morning - Д-р Светослав Дойчинов и как пробиотиците влияят на зрението

д-р Светослав Дойчинов е очен лекар, специалист по рефрактивна хирургия. Завършва Медицински университет – София през 1996 г. и оттогава има редица научни публикации и участия в реномирани световни конгреси. Понастоящем е управител на Очен център „Д-р Дойчинов“ и е част от екипа на СБАЛОЗ „Кристал“. Освен очен лекар, той е бил и планински спасител. Любовта му към екстремните спортове и офроуд изживяванията го подтиква да помага и на други любители на високия адреналин. Той е запален пътешественик и моторист, като през 2018 г. се завръща в България от обиколка на Пелопонес на две колела.

Според oбещаващо японско проучване за влиянието на пробиотиците върху очното здраве, пробиотичните Лактобацили могат да облекчат симптомите на умора в очите, причинена от дълго строене пред компютър. Когато избираме пробиотици, трябва да обърнем внимание на щамовете, които са сложени в тях. Не винаги пробиотиците с множество щамове ни гарантират добър ефект. Българският производител ProLact използва за основа на всичките си продукти Лактобацилус Булгарикус и Стрептококос Термофилус – тези два вида бактерии се използват и за производството на българското кисело мляко.

ProLact пробиотиците имат специален продукт за здравето на очите – ProLact Vision+. Той е обогатен с естествен екстракт от черна боровинка. Тя много нашумя през последните години като ефективно средство за поддържане на добро зрение. Подпомага укрепването на кръвоносните съдове и поддържа оросяването на очния нерв, а и подпомага естественото овлажняване на очите.

Повече информация във видеото

© ПроЛакт Трейд ЕООД 2004-2024. Всички права запазени!
Официален разпространител за България на пробиотици ProLact